Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

24 Mayıs 2017 Çarşamba - Okulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Yüksekokulumuzda öğrencilerimiz mezuniyet sevinci yaşadı. Yaşları 50'nin üzerinde olan dört öğrencimiz okumanın yaşı olmadığını gösterdi.

Yüksekokulumuz kampüsünde düzenlenen törende konuşma yapan  Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Muhittin Demiray, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diplomaları ile birlikte hediyeleri takdim edildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini atarak mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı  Selami Kapankaya, Belediye Başkanı  Özdilek Özcan,  Niksar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhittin Demiray, İlçe protokolü  ile davetliler katıldı. Törenin ardından öğrenciler okul bahçesinde müzik eşiğinde gönüllerince eğlenerek mezun olmanın keyfini yaşadı. Öte yandan  Niksar Belediyesinde çalışan yaşları 53 ve 55 olan dört kişi de yüksekokuldan mezun olanlar arasında yer aldı.