YÜKSEKOKULUMUZDA GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

•  4 Ekim 2019 Cuma

Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği ekipleri tarafından yüksekokulumuz öğrencilerine ’Gençlik ve Güvenli Gelecek’ konulu seminer verildi. Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen ve Yüksekokulumuz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde emniyet birimleri, amaçlarının daha güvenli bir gelecek hazırlamak, kardeşlik duygusunu pekiştirmek, ön yargılardan kurtulan ve araştıran bir gençlik sağlamak olduğunu anlattı.

Terörle Mücadele Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ömer Bozdemir'in sunumuyla gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimiz, terör örgütlerinin zararlı propaganda çalışmaları hakkında bilgilendirilerek, Türkiye aleyhinde yürütülebilecek zararlı oluşumlara karşı ortak mücadele bilincinin nasıl geliştirilebileceği, terör örgütlerinin yaptığı propaganda yöntemleri konularına değinildi.

Slayt görüntüleri eşliğinde düzenlenen seminerde ayrıca, bölücü ve dini istismar eden terör örgütlerine karşı ortak mücadele, terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları, teröre karşı devlet vatandaş işbirliği, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmesi gibi konular anlatıldı.