“ADALET PROGRAMI MEZUNU ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAM SORUNLARI” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

•  26 Aralık 2019 Perşembe

Niksar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Hukuk Bölümü Adalet Programı Kariyer Günleri kapsamında “Adalet Programı Mezunu Öğrencilerin İstihdam Sorunları” konulu konferans gerçekleştirildi.  Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY, Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ersin IRK, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Akkın SEMERCİ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yüksekokul öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY, öğrencilere Adalet Programı mezunlarının istihdam olanaklarını ve sorunlarını, stajlarında neler yapmaları gerektiği, Hukuk Fakültesine Dikey Geçiş imkânları, KPSS ile iş olanakları, İcra Müdür Yardımcılığı ve Zabıt Kâtipliği sınav sürecinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler verdi.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen konferansın son bölümü sonrasında Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Akkın SEMERCİ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY’a Adalet Programı öğrencileri adına plaket takdiminde bulundu. Konferans sonrasında öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.